Apakah kita

Careerjet adalah enjin pencarian kerja yang direka untuk menjadikan proses mencari pekerjaan di internet lebih mudah untuk pengguna. Ia memetakan pemilihan besar tawaran kerja boleh didapati di internet dalam satu pangkalan data yang luas dengan merujukan senarai pekerjaan yang berasal dari papan pekerjaan, laman web agensi pengambilan dan laman web pakar pengambilan besar. Dengan menggunakan antara muka yang pantas dan mudah, pengguna boleh tanya pangkalan data ini dan menjimat masa daripada melawat setiap laman web secara individu. Tawaran kerja sendiri tidak ditawarkan oleh Careerjet dan pengguna sentiasa diarahkan kepada penyenaraian pekerjaan asal. Pada asasnya, Careerjet bertindak sebagai pemandu lalu lintas ke laman tersebut.
Rangkaian enjin carian kerja Careerjet merangkumi lebih dari 90 buah negara, yang menampilkan antara muka yang berasingan yang telah diterjemahkan ke dalam 28 bahasa.

Teknologi kami

Careerjet menggunakan agen pintar yang dijalankan pada kelompok komputer berangkaian yang mengimbas web dan mengenal pasti senarai pekerjaan di internet seperti di laman web agensi pengambilan kecil yang hanya boleh memaparkan beberapa pekerjaan atau papan pekerjaan yang lebih besar yang mempunyai beribu-ribu pekerjaan. Penyenaraian tersebut kemudian diimbas setiap hari dan pekerjaan yang didapati ditambah kepada indeks kerja. Lebih 58,000 laman web yang diimbas setiap hari.

Bagaimana untuk menghubungi kami

Sekiranya anda mempunyai sebarang soalan atau cadangan, segeralah hubungi kami.