Demi Chef

Tadaa Ventures Sdn Bhd

  • Kuala Lumpur
  • Tetap
  • Sepenuh masa
  • 1 hari lepas
  • Mampu mengikut dan melaksanakan sebarang arahan yang diberikan oleh syarikat.
  • Mampu berkomunikasi dan berinteraksi dengan semua peringkat dengan kemahiran interpersonal yang baik.
  • Mampu melaksanakan tugas yang memerlukan kepantasan, kecekapan, dan kemahiran organisasi.
  • Kekal tenang di bawah tekanan terutamanya semasa waktu puncak.
  • Memahami alahan makanan dan sekatan diet.
  • Mampu melakukan pelbagai tugas dan bekerja mengikut jadual waktu yang ketat.
  • Mampu bekerja syif berputar, hujung minggu dan cuti umum.
ResponsibilitiesOperasiTerlibat dalam penyediaan, pengeluaran dan penyimpanan makanan.Memastikan masa penyediaan pesanan dipatuhi.Melaksanakan persiapan mise-en-place sebelum waktu perkhidmatan.Menjalankan prosedur pengurusan stok.Mematuhi peraturan keselamatan makanan dan kebersihan mengikut MOH.Mengikuti arahan daripada penyelia.Memastikan semua SOP & KPI dipatuhi.Laporan & Lain-lainMengemukakan laporan harian, mingguan, bulanan dengan tepat dan mengikut masa.Mengumpul maklumat berguna dan memberikan maklum balas mengikut permintaan syarikat.Membantu dalam tugasan ad-hoc apabila diperlukan oleh penyelia.Tujuan PerananMahir dalam kemahiran kulinari.Penyediaan dan pengeluaran makanan di dapur.Membantu menyelesaikan sebarang isu di dapur.Mencapai KPI dan memastikan amalan SOP dijalankan dengan baik.BenefitsMakanan StafLatihan DisediakanHak CutiAdditional Benefits
  • Staff Meal
  • Training Provided
SkillsCulinary Skills Food Preparation Kitchen Management Inventory Control Teamwork Hygiene and Sanitation

Maukerja